Rensning

Morgonvikt: 53.5

Frukost: Ägg med kalles, 2 glas apelinsjuice och 2 nävar pistage- och valnötter.

Lunch: Tacobiffbitar med gurka, tomatsås och fetaost + alldeles för många pistagenötter (som sedan fick åka fingerexpressen och målade toalettporslinet grönt)

Middag: Fruktsallad med vindruvor, nektarin och kiwi

Övrigt: Funlight rhubard (smaklös, nästintill äcklig - köp inte!) ytterligare pistage- och valnötter, halstabletter, läkerol, naturgodis.

Kvällsvikt 54.0

Kommentar: Dagen har väl gått sådär, svårt att veta när man ska äta, hur mycket man bör äta och vad man bör äta. Vad är egentligen normalt? Jag testar mig fram och om jag skulle gå upp i vikt så testar jag något nytt. Like always. Känns trist att jag inte fått någon motion idag, den enda gången jag var utanför dörren idag var för att se om tvättstugan var ledig - vilket den inte var. Kan förkylningen gå och dö snart så jag får tillbaka min energi?

Jag rensade på eget initiativ vår kyl och frys idag. Mamma lär väl bli lagom glad när om inser att de hembakade kanellbullarna, rostbrödet och den gotländska sockerkakan blev slänga i soporna. Men det är för allas bästa, hon går ju faktiskt hos viktväktarna. Personligen älskar jag att rensa kyl och frys från mat. Om jag hade pengar och samvete nog skulle jag troligtvis köpa på mig massa mat bara för att få de där lyckoruset av att slänga dem i soppåsen. Det är ändå där de flesta hör hemma.

Imorgon har vi en stor redovisning, min första i högskolesammanhand!, och jag är minst sagt lite nervös. Men det går förhoppningsvis bra, jag kan mer om Norrland än de flesta i detta avlånga land.

Godnatt sweethearts, imorgon är en ny dag!

Kommentarer
Postat av: Jessica

Rensa i kylen llåter som en bra idé, men här är för mycket sånt som jag bara inte kan slänga, trots att rosa mashmallow fluff är enbart äggvita, socker, sirap och färgämnen

2008-09-17 @ 06:44:40
URL: http://slimpossible.blogg.se/
Postat av: pam

åh tack så mycket! :)

Man får väl säga att jag iallafall är glad att jag inte ser fetare ut till mina kilo. Folk skulle nog aldrig kunna gissa på att jag vägde 66 kg. en jag känner gissade på 55 kg en gång. weird!

Mindre ska jag iallafall bli.



Hoppas att du mår skitbra.

Ge inte upp!



Kram

2008-09-17 @ 12:24:48
URL: http://itspam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0